L'Espanyol porta una escola de tecnificació a Torredembarra

Torredembarra acollirà una escola de tecnificació per a futbolistes coordinada des de l’escola de futbol de l’Espanyol. Serà la primera d’aquest tipus que s’instal·larà a les comarques tarragonines i arriba gràcies a un acord de de col·laboració entre l’Espanyol i la Unió Deportiva Torredembarra.

Representants de l’Escola de Futbol de l’Espanyol i de la Unió Deportiva Torredembarra han presentat un projecte de col·laboració que portarà tècnics del club català de primera a Torredembarra per oferir un servei de tecnificació setmanal a nens d’entre 5 i 15 anys que vulguin evolucionar i millorar la seva tècnica futbolística.

Les sessions de tecnificació es faran tots els dilluns i comptaran amb el seguiment del tècnic de base blanc-i-blau Arnau Viñas. El club torrenc, que ha aconseguit segellar aquesta col·laboració a través de la Penya Blanc-i-blava de Torredembarra, confia poder ajudar a millorar i aportar valors esportius als futbolistes de la base, tot i que la participació a les sessions està oberta més enllà del club torrenc.

Dilluns i dijous de la setmana es realitzaran, al camp de futbol de la Torre, dues sessions en unes jornades de portes obertes per animar les inscripcions. L’escola de tecnificació de l’Espanyol que s’ubicarà a Torredembarra serà la primera d’aquest tipus que treballarà a les comarques tarragonines.