Anna Magrinyà dimiteix de tots els seus càrrecs després de l'escàndol per suposada falsedat documental

Anna Magrinyà ha presentat la seva dimissió de tots els seus càrrecs després de l'escàndol per la suposada falsificació de justificants municipals per absència a feina. Magrinyà era portaveu de Junts per Torredembarra, presidenta del PDeCat del Tarragonès i vicepresidenta del Consell Comarcal. El partit diu que fa dies que se'n va desvincular, mentre el comitè local li ha demanat que abandoni totes les seves responsabilitats.

Per preservar els valors, la bona feina i el projecte polític del seu partit, i a través d'un comunicat, la fins ara regidora torrenca, Anna Magrinyà, feia pública aquest divendres la seva dimissió. Poques hores abans li ho havia demanat el PDeCat i de Junts per Torredembarra, en un comunicat conjunt d'agraïment, primer de tot, a la feina feta, al mateix temps que li reclamava la dimissió com a regidora, presidenta del partit i consellera comarcal.

Segons la formació neoconvergent, els fets que s'han fet públics són incompatibles amb els valors del projecte polític de Junts. El seu lloc a l'Ajuntament de Torredembarra l'ocuparà el número 2, Josep M. Calvet.

La formació es reunirà la setmana vinent per determinar el futur del seu projecte. Des de la direcció nacional del partit anuncien que ja fa uns dies que Anna Magrinyà se n'havia desvinculat per decisió personal. Aquest dijous l'Ajuntament torrenc i la Diputació de Tarragona ja van anunciar que portaven a fiscalia el cas de suposada falsedat documental.

Magrinyà hauria pogut presentar més d'un centenar de certificats signats falsament pel secretari municipal per al·legar absències a la seva feina de funcionària provincial justificant assistències no reals a sessions oficials de l'Ajuntament de Torredembarra.