Torredembarra estrena les parelles lingüístiques per a l'aprenentatge del català

Aquestes persones estan a punt de conèixer quina serà la seva parella lingüística durant les pròximes setmanes. S’han apuntat a la primera edició del Voluntariat per la Llengua a Torredembarra, on es pretén que els participants practiquin el català.

D’una banda trobem els voluntaris, persones catalanoparlants que ajudaran als aprenents a treure’s la por i que els acompanyaran en la seva vida diària. D’altra banda, estan aquests aprenents, que tenen coneixement de la llengua, però que per diferents motius no la practiquen.

Amb aquesta iniciativa es fomenta la pràctica quotidiana, real i distesa de la llengua catalana i s’afavoreix l’intercanvi personal, cultural i de cohesió entre els participants. Les primeres parelles s’han mostrat contentes per l’elecció i ja han començat a practicar.

Els participants s’han compromès a fer un mínim de 10 hores, repartides segons la seva disponibilitat. No obstant això, està previst que la primera edició del Voluntariat per la Llengua de Torredembarra finalitzi al febrer amb la celebració de la festa de cloenda.