L'Ajuntament de Torredembarra i la Diputació porten la regidora Anna Magrinyà a la Fiscalia

El consistori insta Magrinyà a donar la cara per un presumpte delicte de falsedat documental i de suplantació d'identitat. Hauria copiat la signatura del secretari per justificar absències laborals a la Diputació. Tant el secretari com el consistori i la Diputació han acudit a la Fiscalia.

Estupefacció des del consistori davant un cas obert fa poc més de 10 dies des de la Diputació de Tarragona per sospites d'una possible falsificació de justificants per part d'Anna Magrinyà, única regidora de Junts per Torredembarra al saló de plens. Magrinyà hauria copiat la signatura del secretari de l'Ajuntament per excusar absències al seu lloc de treball a la Diputació. Algunes d'elles són literalment impossibles de demostrar com la seva participació a Juntes de Govern en què l'oposició no té cabuda.

Les sospites van sorgir a la Diputació i a través de mostrejos periòdics de certificats del 2019. Ara, però, existeixen documents amb data de fins al 2015. Els serveis interns de l'entitat van comunicar la situació al secretari de l'Ajuntament, que va posar els fets en coneixement de la Fiscalia de Tarragona. És la mateixa acció duta a terme pel consistori de Torredembarra davant la possible utilització fraudulenta del logo corporatiu per ús personal. El comunicat oficial de l'Ajuntament dona suport al secretari, confirma la presentació d'un escrit a la Fiscalia i recorda que aquestes possibles pràctiques no tenen cabuda a l'espai polític. Demana, a més una explicació pública de la regidora.

Els suposats justificants irregulars servirien Magrinyà per absentar-se a la feina. La resta de l'oposició a Torredembarra ha mostrat també la seva sorpresa i malestar per la notícia. El PSC demana prudència i Ciutadans espera també que des de Junts, formació de Magrinyà, s'actuï.

La Diputació va obrir un expedient disciplinari, el 2 desembre, per falta molt greu, també ha acudit a la Fiscalia i ha suspès provisionalment Magrinyà de les seves funcions. TAC12 ha contactat amb la regidora i també vicepresidenta del Consell Comarcal del Tarragonès, que ha preferit no dur a terme cap declaració pública.