Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Els aiguats afecten els passejos marítims del Baix Gaià

Al Baix Gaià, les principals afectacions pels aiguats d'aquesta passada nit s'han centrat arran de mar, als passejos marítims tant de Torredembarra com d'Altafulla, on la llevantada ha causat desperfectes a primera línia de mar.

A Torredembarra l'afectació principal de les pluges ha estat una vegada més al barri de Baix a Mar, on aquest matí alguns veïns i responsables d'establiments de la zona s'afanyaven a treure les acumulacions d'aigua que 's'ha produït en alguns locals, tot i que no hi ha hagut una gran afectació en habitatge del Passeig Marítim torrenc.

Durant tota la nit la Policia Local i la Brigada Municipal torrenca han treballat per treure aigua dels passos soterrats de la vila, per retirar algun arbre que corria risc de caure a causa del vent i per reparar algun tram d'asfalt que s'ha aixecat afectat per les pluges.

I a Altafulla, la principal afectació de la llevantada ha tornat a ser un cop més l'entrada d'aigua del mar cap al Passeig Marítim del municipi, el que ha fet desaparèixer una altra vegada la platja del municipi, com ja és habitual en episodis com aquest. A més de la supressió de la sorra de la platja, la pujada del nivell del mar també ha malmès diferents elements del mobiliari urbà, que la Brigada altafullenca ja ha començat a reparar a l'espera d'un balanç de danys que comprengui totes les afectacions produïdes.

Pel que fa al tall de comunicacions, aquest matí continuava encara tallat l'accés al barri marítim altafullenc en el pas soterrat de la via provinent de l'N-340 a l'alçada dels càmpings de l'extrem del municipi.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ