Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Torredembarra congelarà la majoria de taxes i impostos

L’equip de govern de l’Ajuntament de Torredembarra proposa una congelació de les ordenances fiscals per al 2020. D’aquesta manera, els principals impostos i taxes com l’IBI, la recollida d’escombraries o el subministrament d’aigua no s’incrementaran. És el segon any consecutiu que l’executiu torrenc aposta per no tocar els preus. Asseguren que ara hi ha un bon equilibri pressupostari per no haver d’augmentar-los però tampoc per rebaixar-los més.

Tot i això hi haurà algunes rebaixes en alguns casos molts concrets. Per exemple en la taxa d’activitats, en la plusvàlua en herències de primer i segon grau en habitatge habitual o una bonificació de residus dels envasos als comerços. Tot plegat es debatrà i votarà en el ple d’aquest dijous. La proposta però veurà la llum verda gràcies a la majoria absoluta de l’equip de govern.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ