Torredembarra celebra amb èxit la desena Fira de la Cervesa Artesana

Prop de 5.000 persones van passar aquest cap de setmana per la desena edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra, celebrada a la Plaça del Castell. Un total de 13 productors van oferir les seves creacions

13 productors van oferir les seves creacions a un públic divers entre els que es comptaven tant famílies com autèntics experts i amants d'aquesta beguda, que també en van poder fer una cata especialitzada. Els visitants, a més, van poder gaudir de cerveses produïdes tant a Torredembarra mateix com a la resta del país i fins i tot, una de feta a Sardenya.

Paral·lelament a la fira es van programar diverses activitats lúdico festives com l'espai de jocs, un espectacle infantil o la trobada d'scooters clàssics. Tot plegat amenitzat amb música en directe present en diferents moments al llarg dels tres dies que ha durat la fira.

Els productors de cervesa artesana es mostren satisfets de l'evolució del sector ja que asseguren que si fa 10 anys eren 17 productors a tot Catalunya, ara n'hi ha un per cada dos pobles.