El Nàstic ja té gol

Si l'equip vol assolir l'objectiu de tornar a Segona, necessitarà un davanter centre resolutiu. I, per primera vegada en quatre anys, sembla que ja el té. Pedro Martín és l'única alegria de l'irregular principi de curs grana: ja marca i ja decideix partits com els de la setmana anterior a Saragossa.

Encara no s'ha complert un mes des que Pedro Martín va fitxar pel Nàstic després d'un llarg estiu en què tant els grana com mitja Segona B van interessar-se pel pitxitxi del Lleida Esportiu: un garant de l'efectivitat per treure petroli d'ocasions aïllades en camps complicats i dies grisos. I sí, ja ho és, almenys davant l'Ebro i en dues accions que van desequilibrar la igualtat existent i van permetre sumar la primera victòria de la campanya tarragonina. Don Pedro Martín, de dos en dos.

L'últim cop que el Nàstic va disposar d'un home-gol va ser el curs 2015-2016, el de la promoció per pujar a Primera i en què José Antonio Naranjo va acabar amb 15 dianes. Un any abans Rayco va ser clau per pujar a Segona, tot i no ser indiscutible, amb 14 gols.

Són els exemples a seguir de Pedro Martín, que va estrenar-se oficialment el dia de l'empat al camp del filial del Barça.

Diumenge a les 12 hores, Nàstic-Cornellà amb els de Xavi Bartolo amb quatre punts de dotze possibles i a la recerca de l'estrena victoriosa com a local.