Xavi Bartolo: 'Només portem tres jornades però hem de millorar radicalment'

L'Ebro-Nàstic no és una final. Ho diu Xavi Bartolo que admet, en qualsevol cas, que la pressió de l'entorn ha jugat en contra del rendiment del vestidor. Mentre intenta deixar enrere la mala maror per l'arrencada de Lliga, l'entrenador grana recorda que només portem tres jornades.

L'espantosa imatge contra l'Andorra comportarà conseqüències a l'hora d'apostar per un onze o un altre diumenge a Saragossa. Xavi Bartolo no oblida el ridícul patit i que ha deixat el Nàstic en zona de descens amb només un punt de nou possibles. Preocupa que la pressió afecti tan aviat a la plantilla.

És la quarta campanya seguida de l'Ebro a la categoria de bronze, i no ha començat malament amb quatre punts de nou possibles. L'única victòria va sumar-la la setmana anterior al camp del Badalona. Al seu estadi va empatar davant el filial de l'Espanyol. És un bon equip amb un obstacle afegit, la gespa artificial.

Serà diumenge a les 12 hores quan comenci un Ebro Nàstic sense el sancionat Bonilla. Tornarà, en canvi, Pol Ballesteros.