El Nàstic iguala el pitjor registre de l'última dècada

Amb un sol empat i dues derrotes en tres jornades. L'esclat de Xavi Bartolo després de perdre davant l'Andorra evidencia la crisi esportiva d'un equip amb grans pretensions i lluny de la imatge mínima exigida.

Tan malament com els anteriors dos cursos a la Segona Divisió en què el Nàstic tampoc va aconseguir cap triomf durant els tres primers compromisos de Lliga. I, curiosament, l'arrencada és idèntica a la de l'anterior cop que el Nàstic va debutar a la Segona B com a descendit del futbol professional.

Aquell conjunt entrenat per Kiko Ramírez va caure contra els filials de l'Espanyol i el Vila-real, i només va esgarrapar un punt davant el Mestalla. Demanar disculpes a l'afició no és suficient, cal una reacció immediata.

L'entrada d'Oliva durant la segona part del 0 a 3 contra l'Andorra va ser una de les sorpreses de l'aposta tècnica de Xavi Bartolo, que va deixar sense minuts el veterà Jonathan Pereira, un dels fitxatges de renom. Veurem cap a on apuntarà l'entrenador de cara a la visita al camp d'un Ebro que s'ha situat a la zona tranquil·la de la taula amb quatre punts. El partit començarà diumenge a les 12 del migdia.