Xavi Bartolo: 'Encara falta per veure l'equip que volem'

Diumenge a les 7 de la tarda el Nàstic rebrà al Nou Estadi un equip que competia a Primera Catalana fa tan sols quatre mesos. Es tracta de l'Andorra de Gerard Piqué, una de les grans incògnites de la temporada a la Segona B. Brugui podria ser la gran novetat de l'onze d'un Xavi Bartolo a la recerca del primer triomf del curs.

El davanter Gerard Oliva té per tres setmanes, Petcoff i Pedro Martín pateixen molèsties però podran jugar contra l'Andorra. Mentrestant, Xavi Bartolo respira alleugerit, almenys molt més que una setmana enrere quan el mercat continuava obert. El ball d'altes, baixes i futuribles ha impedit que impregni el vestidor de la seva llibreta.

Pol Ballesteros i Pol Prats són baixa per sanció i lesió, i Brugui formarà part de la llista, molt possiblement com a titular. L'Andorra va sumar el primer triomf dies enrere i a casa contra el Badalona. Amb coneguts com Miguel Palanca, costa saber quin serà l'objectiu d'un rival que va arrencar a Tercera i que ha acabat a la categoria de bronze.

Si la gent acompanya com diumenge durant l'empat davant el Barça B, el primer triomf de la campanya serà una mica més viable.

Diumenge, 19 hores, Nàstic-Andorra. Encara cal aconseguir la primera alegria del nou projecte a la Segona B.