Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

A punt la redacció del projecte del Rambla Science al Banc d'Espanya, que inclourà un centre cívic

 

L'ús social i cívic de l'antic Banc d'Espanya és ja una confirmació. Es va evidenciar en l'últim Ple de l'Ajuntament de Tarragona on es va consignar la partida pressupostària per tirar endavant el projecte. Aquest dimecres ho ha confirmat la regidora Laura Castel coincidint amb la reunió amb les associacions veïnals a qui s'ha presentat el projecte. El Rambla Science no només serà un centre científic de referència.

El projecte entra ara en fase de redacció definitiva. Per això, l'Ajuntament ja ha iniciat amb la Universitat Rovira i Virgili les converses per donar forma al Rambla Science que aplegarà els principals centres de recerca del territori. A més l'escola d'Arquitectura col·laborarà amb la redacció del projecte. Per la URV l'equipament serà obert i compatible amb l'ús de la ciutadania.

La reforma del Banc d'Espanya costarà prop de 4 milions d'euros, dels quals 2 milions seran finançats pel Fons Feder de la Unió Europea, uns diners concedits el 4 de juny pel foment del talent i la vocació científica. La redacció del projecte podria estar llesta en mig any. Les obres tenen una execució prevista d'un any i mig des de la seva arrencada.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ