Xavi Bartolo: 'No renunciarem al nostre estil'

Un Nàstic que visitarà diumenge el Barça B i en la segona jornada de la Lliga a la Segona Divisió B. La derrota inaugural al Nou Estadi va fer mal però l'entrenador diu sentir-se satisfet amb el grup quan queden pocs dies per al tancament del mercat.

Tranquil·litat a la gespa i també als despatxos. Tan sols dir que Bartolo disposa de la confiança de tot l'entorn suposaria dubtar d'aquesta afirmació. La competició és tan complexa i tan llarga, 38 jornades, que no s'ha d'extreure cap conclusió de la davallada davant el Llagostera. Per això i malgrat els futurs moviments de mercat, l'entrenador no ha perdut cap dosi d'optimisme.

Viti podria tenir minuts però Javi Márquez encara és baixa per lesió. Davant hi haurà el Barça B en l'estrena del batejat ara com a Estadi Johan Cruyff. El filial barcelonista va guanyar a Badalona, voldrà la pilota, però Bartolo també.

Serà diumenge a les 7 de la tarda quan el Nàstic busqui un triomf de prestigi davant un dels, molt possiblement, rivals directes en la futura lluita per accedir a la fase d'ascens a Segona.