El govern de Tarragona no fa marxa enrere en el canvi de requisits per a ser Cap de Cultura

El govern de Tarragona no farà marxa enrere i portarà demà al plenari el canvi de requisits per a poder optar a ocupar la plaça de Cap de Gestió Tècnica de l'Àrea de Cultura, eliminant l'exigència de tenir un títol universitari. Defensen que les tasques a realitzar no requereixen ser titulat universitari i remarquen que tornaran a intentar la seva aprovació si el ple ho tomba. Demà també es farà un pas més cap al projecte de remodelació del Banc d'Espanya

Buscar la persona més a adient per a Coordinar l'Àrea de Cultura, incloent-hi la de Festes, a través d'una selecció oberta a quants més candidats vàlids millor i que presentin un projecte que permeti rellançar la posició cultural de la ciutat de Tarragona i no a través de la designació d'un càrrec de confiança a dit.

D'aquesta manera ha defensat el govern tarragoní la intenció de presentar en el plenari d'aquest divendres una modificació del model de les bases d'aquests selecció per a que no exigeixi cap titulació universitària. Aquest fet és el que provocarà amb gairebé tota seguretat que el punt no es pugui aprovar al plenari, i que comptarà amb els vots contraris del PSC, Ciutadans, el PP i la CUP. Des del govern defensen que el nou càrrec farà tasques de Coordinació i no de Direcció, pel que creuen no és necessari aquest requisit. També manifesten que, en cas de no aprovar-se demà, tornaran a portar el punt al plenari les vegades que calgui.

Un plenari, el d'aquest divendres, que també posarà a disposició del projecte Rambla Science que s'ha d'instal·lar a l'antic edifici del Banc d'Espanya el finançament necessari perquè aquest pugui començar a caminar amb l'encàrrec de la redacció del projecte. Serà gràcies a un modificatiu de crèdit que aportarà els 1,9 milions procedent de la subvenció rebuda pels fons Feder ple projecte més 500.000 euros de recursos propis municipals.