El vot en contra de la CUP impedirà la modificació de requisits per a nous càrrecs a Tarragona

La convocatòria de dues places de direcció dels serveis de Cultura i d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tarragona, per les quals el nou equip de Govern pretenia rebaixar-ne la petició d'una titulació universitària, no s'aprovarà aquest divendres al ple. La CUP hi votarà en contra i per tant el Govern, es queda sense majoria.

El proper nomenament dels nous caps de Gestió Cultural i de direcció de l'Institut Municipal d'Ensenyament a l'Ajuntament de Tarragona se li girarà a la contra aquest divendres a l'equip de Govern. El model de les bases que es pretenia aprovar al Ple no exigeix cap titulació universitària i això ha cridat l'atenció a l'oposició, que hi veuen l'encobriment d'un nomenament a dit. La CUP ja ha confirmat que hi votarà en contra, i per tant, Esquerra i els Comuns es queden sense majoria absoluta:

PSC, Ciutadans i el Partit Popular rebutgen també el format de la convocatòria  d'aquestes places laborals d'alta direcció, on veuen un suposat tracte de favor.

El PP hi afegeix la petició d'una Junta de Portaveus urgent i exigeix transparència per evitar que aquestes places tècniques es converteixin en un càrrec de confiança.