El documental d'Eduard Boada podrà veure's a TAC12

Abans els hem parlat dels actes de Sant Tecla que comptaran amb un pregoner excepcional, Eduard Boada. Doncs bé, avui s'ha presentat el documental que li ha dedicat Ayhe Productions amb la participació de TAC12, la Tarragona Film Office i l'Ajuntament de Tarragona. S'emetrà aquí, a la televisió pública del Camp de Tarragona el dia del pregó de Santa Tecla.

La Mida del Temps, així es titula el documental sobre Eduard Boada, l'històric mestre dels entrepans de Can Boada, i que serà el proper pregoner de les festes de Santa Tecla. Aquesta pel·lícula de 25 minuts pretén posar èmfasi al llegat de Can Boada, mitjançant el testimoni de diferents personatges i artistes.

Produïda per Ayhe Productions, la pel·lícula ha comptat amb la participació de TAC12 i l’Ajuntament de Tarragona, i amb l'ajuda de Tarragona Film Office.

El treball s'ha rodat a Can Boada i en diferents localitzacions emblemàtiques de la ciutat com la Catedral o la plaça del Rei. Javier Barón va ser qui va tenir la idea del documental, dirigit per David Aymerich i produït per Mireia Pallejà.

La Mida del Temps s'estrenarà, dins del programa de festes de Santa Tecla, el diumenge 15 de setembre a les 19:30h a l'Antiga Audiència. Un acte públic, obert a la ciutadania fins a completar aforament. El 21 de setembre, el dia del pregó, es podrà seguir a TAC12.