Il·lusió i bons auguris durant el sopar inaugural de la nova temporada del Nàstic

Una nova iniciativa per reforçar lligams i per gairebé deixar enrere la llarga pretemporada de dures sessions de treball previ a l'inici de la Lliga. Plantilla, tècnics, Consell d'Administració i treballadors del Nàstic van reunir-se a Casa Joan Miret per gaudir d'un sopar còctel que serveix com a tret de sortida protocol·lari a la campanya 2019-2020.

Des de Xavi Bartolo a Sergi Parès fins a les darreres cares noves de l'equip, també es va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat, un Pau Ricomà soci grana des de nen i que des d'ara haurà d'alternar el seu seient de Preferent amb el de la llotja. Va saludar els fitxatges, animant-los a gaudir de la seva nova llar, i va afirmar que el Nàstic no és més el degà sinó també el millor club del món. I va "amenaçar" la davantera grana de guanyar-se un lloc a la punta d'atac.

El jardí de la històrica Casa Joan Miret va rebre també els familiars dels mateixos integrants del Nàstic en un espai que, per cert, és on van situar-se al seu dia les antigues oficines del club.

Josep Maria Andreu va demanar treball perquè creu que és la millor manera de gaudir de bona sort i resultats positius.