Una dècada sense victòries inaugurals

L'últim cop que el Nàstic va començar una Lliga amb victòria va ser l'agost del 2009 i a Segona. Des de llavors, i també diversos cops a la categoria de bronze, el projecte mai ha arrencat amb bon peu la temporada tot i fer-ho vuit vegades seguides com a local.

Es trencarà la pèssima estadística contra el Llagostera? Ho sabrem diumenge a partir de les 7 de la tarda quan els de Xavi Bartolo intentin deixar enrere una pretemporada irregular pel que fa als resultats i que encara conserva deures pendents pel que fa al mercat de l'estiu.

Si guaitem el passat, gairebé costa recordar com va ser un Múrcia-Nàstic en què el conjunt dirigit aleshores per César Ferrando va imposar-se 0-1. És l'últim dolç inaugural tarragoní perquè tot seguit van encadenar-se 4 empats i 5 derrotes.

El calendari, per cert, no serà benevolent amb el Nàstic perquè a continuació el farà passar per la gespa del talentós Barça B i rebre l'il·lusionat Andorra de Gerard Piqué, substitut del Reus Deportiu i una de les grans incògnites competitives d'aquests primers compassos del grup 3 de la Segona B.