Sant Magí, multitudinari també més enllà dels actes tradicionals

La Plaça Corsini va acollir aquest dissabte la setena edició de la Watermelon Pool. Els participants formen part d'un concurs en què el més votat rep els diners obtinguts de la venda de partides per destinar-les a l'entitat o associació que hagi triat. Enguany, la guanyadora ha estat Maria Dolores Guitierrez, presidenta de l'Associació de Veïns de Bonavista.


A la tarda va celebrar-se La Sindriada 2019, un acte on es va repartir el fruit més festiu, mediterrani i tarragoní: la síndria. Grans i petits van poder refrescar-se mentre observaven com els participants de la Watermelon es mullaven a la piscina. A les 11 de la nit la mateixa plaça va acollir el concert de La Sindriada, el grup guanyador de la cançó de l'estiu que ha promogut TAC12 i Cooperativa Combinats, Luand, amb la cançó titulada: Estiu.

Ahir al matí es va celebrar un vermut popular organitzat per l'associació del Ball de Dames i Vells, per recaptar fons que es destinaran al lloguer dels equips tècnics per la seva actuació a la Festa Major de Santa Tecla. La música i una fideuada van ser presents en aquesta festa en què la gent podia participar en un concurs d'escriure versots sobre Dames i Vells. A més, es va fer un concurs de disfresses i els més atrevits van poder-se fer fotos al fotocul.