El pd7f de Sant Pere i Sant Pau destaca a quatre dies de Sant Magí

A Tarragona els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van retrobar-se al el pd7f i juntament amb la Jove van continuar preparant la diada de Sant Magí del proper dilluns a la diada de Sant Roc

I també va haver castells com és habitual el 15 d'agost a les Festes de Sant Roc de Tarragona, al carrer Cós del Bou. Una diada i un assaig posterior a la Plaça de les Cols a quatre dies de Sant Magí que van servir per comprovar com arriben a la primera gran cita de l'any la Colla Jove i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Els de la camisa lila van aprofitar l'actuació per a treballar quatre castells que han de pujar un pis més en les properes setmanes. Els que tenen més opcions de que així sigui a curt termini són el 5d8 i el 4d8 amb l'agulla, descarregats ahir amb solvència. així com el pilar de set amb folre. No té la mateixa garantia un 2d8 amb folre que va tornar a treballar massa, fet que va provocar que la colla el descarti de cara a Sant Magí amb un pis més. una diada en que els liles volen donar un pas més.

I la imatge del dia ahir a Tarragona i una de les de la temporada castellera és la del recuperat pilar de set amb folre dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau després de la important caiguda d'ara fa justament un any. Els de la camisa verda el van descarregar al Cós del Bou per a completar una actuació que iguala la millor de la seva història, amb la clàssica de vuit a més del pilar de set i que volen superar d'aquí a quatre dies a la Plaça de les Cols.

Una diada de Sant Magí a la que els Xiquets de Tarragona arribaran amb la intenció de que serveixi de punt d'inflexió a la seva temporada. El 3d9 amb folre, encara sense intentar enguany pels matalassers i el 5d8, del que han desmuntat diversos intents, seran els grans objectius dels Xiquets, a més del 7d8. Ahir a Ferran van descarregar els tres castells amb un pis menys.

I els Xiquets del Serrallo, a l'espera de poder estrenar ja algun castell aquest dissabte a La Canonja, afronten Sant Magí amb diversos castells en cartera. Entre aquests destaquen el 5d7 i el 2d7, sense deixar de banda un possible intent de 3d8 que els serrallencs treballen per portar a plaça en les properes setmanes.

l pd7f i juntament amb la Jove van continuar preparant la diada de Sant Magí del proper dilluns a la diada de Sant Roc