Comença la Imaginada

L'onzena edició de la Imaginada ja ha obert portes al Camp de Mart. La percussió va donar inici ahir a sis dies d'artesania, art i gastronomia. En total, el certamen presenta gairebé un centenar de propostes.

A ritme de Batucada. L'onzena edició de la Imaginada es va iniciar de forma sorollosa i festiva al recinte del Camp de Mart. El grup femení de percussió de Cervera Bantukades i Tympanum van pujar els decibels festius del primer dia a l'espai per a la llibertat d'expressió que des de fa onze anys coordinen joves tarragonins.

Durant sis dies, l'espai del Camp de Mart es convertirà en un punt de trobada en què els artistes joves podran mostrar el seu talent al mercat d'artesania, art i alimentació que trobem dins d'un recinte pensat per a gaudir. Espais gastronòmics i propostes diverses de tallers i activitats. En total, gairebé un centenar, bona part d'elles proposades per entitats tarragonines

Espais de debat i fòrum complementaran l'oferta d'una proposta ja arrelada dins el ritual festiu de Sant Magí a Tarragona i que s'allargarà fins al 12 d'agost.