Moviments importants a la plantilla del CBT

El club ha anunciat el retorn de Jordi Barberà dos anys després, procedent del CB Valls. L'entrenador, Berni Álvarez, ha confirmat la renovació de Pape Mbaye, Ferran Torres i Joan Güixart. Amb aquest moviments, són 9 els jugadors confirmats.

El CBT continua perfilant la seva plantilla de cara a la pròxima temporada. A falta de dues setmanes per a tornar als entrenaments l'equip blau compta ara mateix amb nou jugadors confirmats, després que aquest dimarts s'anunciés el retorn de Jordi Barberà, dos anys després de deixar el CBT, una ala pívot que coneix bé la categoria, ja que aquesta darrera ha jugat amb el CB Valls.

El tècnic Berni Álvarez tambe ha confirmat la renovació de Pape Mbaye, Ferran Torres i del jove aler Joan Güixens, que viurà així la seva tercera temporada a la Lliga EBA amb el CBT. Aquestes s'uneixen a les de Dani i David Fernández, Dani Tugores, Jaume Zanca, i al fitxatge de Rubén Llanos.

Una plantilla feta amb jugadors de la casa que, reconeix el tècnic serà competitiva però creu que perdrà amenaça ofensiva amb la marxa d'Adrià Duch, màxim anotador de l'equip l'any passat.

Berni reconeix que repetir la temporada passada és complicat i que la mentalitat de l'equip ha de seguir sent la mateixa de l'any passat. Donar protagonisme als joves de la temporada passada i la profunditat de banqueta d'enguany, claus per arribar en bones condicions a l'últim tram del curs.

Una plantilla que ja pren forma però que no es dóna per tancada i que tornarà a la feina el 19 d'agost.