El Nàstic ja té el davanter de referència que buscava, Jonathan Pereira

El Nàstic ja té el davanter de referència que ha de marcar les diferències aquesta temporada la Segona divisió B. Es tracta de Jonathan Pereira, que arriba al club grana procedent de l'Alcorcon després d'una llarga trajectòria a Primera i Segona Divisió. Arribarà dimecres i veurem si pot debutar dissabte en el primer partit a casa davant el Saragossa

Primer entrenament del Nàstic un cop acabat l'stage d'una setmana a terres gironines, en el que els granes van sumar la primera victòria davant el Peralada el passat divendres i amb la ment ja posada en el segon partit de pretemporada aquest dissabte al Torneig Ciutat de Tarragona davant el Saragossa.

Unes sessions que a partir de dimecres tindran un nou participant, el que s'ha de convertir en el davanter de referència d'aquest Nàstic a la Segona B, Jonathan Pereira. El nou fitxatge arriba al Nàstic després de desvincular-se de l'Alcorcón de Segona Divisió i signa per dues temporades, més una d'opcional. El davanter de 32 anys ha jugat en equips com el Rayo Vallecano, el Betis o el Vila-Rreal. Pereira compartirà de moment davantera amb el també nou fitxatge Lolo Pla, a l'espera de saber què passa amb Sadik.

Un Nàstic que podria també tancar en les pròximes hores la línia defensiva, amb la més que probable arribada del central Juan Rodríguez, que avui ja no s'ha entrenat amb els seus companys de l'Sporting de Gijón a l'espera de viatjar cap a Tarragona.