Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

ERC i Junts es reparteixen a parts iguals les àrees de govern de la Diputació

Coneixement i Qualitat; Hisenda i Patrimoni; Contractació i Servei d’Assistència al Ciutadà. Aquestes són les quatre grans àrees que presidirà Junts per Catalunya a la Diputació. Les altres tres han recaigut en Esquerra Republicana i són Recursos Humans; el Servei d’Assistència Municipal i les carreteres. En totes aquestes àrees però hi ha membres de les dues formacions. El nou equip de govern vol millorar el treball en equip per arribar a l’excel·lència i també obren la porta a l’oposició.

Entre les principals estratègies per aquest mandat es marquen acabar amb el despoblament de les zones rurals, garantir el dret a l’habitatge digne, fer front el canvi climàtic, impulsar polítiques de gènere i col·laborar amb tots els temes nacionals de país. Per fer-ho buscaran el màxim consens no només dins la Diputació.

A banda també cal destacar que les àrees estan presidides per diputats i diputades dels diversos partits judicials per donar la màxima representació territorial de la demarcació. Aquest cartipàs s’aprovarà en ple el proper 2 d’agost.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ