×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

L'Ajuntament penja la pancarta amb el lema ‘Llibertat presos polítics’ a la façana principal del consistori

Finalment la pancarta amb el lema ‘Llibertat presos polítics’ ja està penjada a la façana de l’Ajuntament. Funcionaris municipals l’han col·locat aquest dijous a les 11 del matí sota la mirada de molts mitjans de comunicació i d’alguns tarragonins que no es volien perdre la imatge. Des del govern defensen la col·locació de la pancarta, per complir amb la moció que es va presentar al darrer plenari i, sobretot, per reivindicar els drets humans.

L’oposició qualifica aquest dia com a ‘trist’. El PSC ha manifestat que ells aposten per la convivència i per la cohesió social. La col·locació de la pancarta, segons ells, genera crispació, que és el que ells han evitat durant 12 anys. Els socialistes culpen el paper que han tingut els comuns durant aquesta qüestió.

Ciutadans ha demanat la celebració d’un plenari extraordinari per poder retirar la pancarta. Pensen que no representa a tota la població i que, fins ara, l’ajuntament sempre havia respectat aquests tipus de símbols. Ha posat com a exemple, que al consistori només penja la bandera de Tarragona, que segons ells, és la que representa a tots.