×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

El PSC denuncia que la Generalitat no pensa en Tarragona

El PSC denuncia que la Generalitat no pensa en Tarragona. Els socialistes consideren que la situació és crítica i es queixen que en els darrers anys la inversió catalana a la demarcació ha passat de 150 milions a 40. El PSC posa com a exemple el tancament de llits als hospitals o la situació del Fòrum de la Justícia.

El PSC diu que la Generalitat no pensa en Tarragona. Segons els socialistes ho demostra el fet que any rere any es continuen tancant llits als hospitals de la demarcació. De fet, la portaveu del PSC a Tarragona, Sandra Ramos, ha recordat que la Generalitat ha rebaixat el nombre d'inversions que es fan a la zona. L'any 2010 s'invertien més de 150 milions d'euros, mentre que ara la inversió se situa en uns 40 milions.

Segons Ramos, la Generalitat ha deixat de banda la construcció del Fòrum de la justícia i ha donat prioritat a la construcció d'una presó. El PSC considera que la justícia afecta a tota la població i és per això que hauria de ser preferent. També, ha posat d'exemple que la mostra de 'Temps de flors' de Girona rep una aportació econòmica, mentre que Tarraco Viva no. Sandra Ramos espera que amb l'actual govern tarragoní d'esquerra es pugui millorar l'entesa entre les dues institucions per tal de rebre més inversions.