×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Incrementen un 45% les demandes al Servei d'Ajuda a les Addiccions a la ciutat de Tarragona

La demarcació de Tarragona està per sobre de la mitjana catalana en persones que necessiten ajuda per superar alguna addicció. Avui ens volem fixar amb el projecte Home, que l’any passat va atendre a més de 200 persones i enguany podria superar aquesta xifra.

Tota persona pot millorar la seva vida. Això es llegeix a l’entrada del local de l’ONG Projecte Home. I és que, aquesta és la finalitat de l’entitat, millorar la vida de les persones que hi acudeixen demanant ajuda per superar les seves addiccions a partir de sessions terapèutiques on els usuaris comparteixen els seus sentiments i experiències. Projecte Home va atendre l’any passat a més de 200 persones en la demarcació de Tarragona i tot indica que enguany se superarà aquesta xifra. La demanda d’ajuda de dones i per addiccions a opiacis situa a Tarragona per sobre de la mitjana catalana.

L’alcohol i la cocaïna són les substàncies majoritàries entre les persones que demanen ajuda al Servei d’Atenció de les Addiccions. Avui dia una trentena d’usuaris formen part activament del projecte.

La voluntat del projecte és renovar totalment la vida dels usuaris. També en l’aspecte laboral. Projecte Home potencia la reinserció al mercat laboral d’aquestes persones gràcies al programa Incorpora de “la Caixa”, que treballa conjuntament amb l’ONG des del Gener. Un període de temps amb el que han reinserit a 24 persones.