El Reial Club Nàutic Tarragona homenatja a històrics vogadors

Una quarantena de vogadors que van defensar els colors del club durant les dècades dels setanta i vuitanta van participar en l'homenatge on es va destapar una placa.

Considerat un dels millors clubs de rem de tot l’estat, aquest cap de setmana es va voler retre homenatge a aquells remers històrics de la dècada dels setanta i vuitanta que van situar al Nàutic de Tarragona a l’elit. Una quarantena d’exremers es van retrobar per reviure una època que, asseguren, els va canviar la vida.

Des que el 1878 un grup de joves coneguts com el ‘club dels Xiflats’ convertissin el rem en un esport lúdic, milers de tarragonins han seguit l’exemple d’aquells aventurats serrallencs. És per això que es va destapar una placa en record a tots els remers que han competit defensant l’escut del club. És el primer cop que el Nàutic de Tarragona celebra una jornada d’aquestes característiques i després de l’experiència s’espera que es repeteixi.

Una jornada emocionant amb el record a temps passats però amb la mirada posada als nous reptes d’un dels clubs esportius de la ciutat amb més massa social i alt nivell competitiu.