Todos En Azul demana ajuda per implantar pictogrames a Tarragona per les persones amb TEA

Todos En Azul demana ajuda per implantar pictogrames a Tarragona per les persones amb TEA. En el ple de l’ajuntament d’aquest divendres presentaran una moció perquè l’ajuntament es faci càrrec dels costos dels pictogrames en els espais públics de la ciutat.

Una de les dificultats que s'enfronten dia a dia les persones amb TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) és entendre el lloc on es troben. És per aquest motiu que des de l'associació Todos En Azul demanen que tant els espais públics com els serveis i els comerços estiguin senyalitzats amb pictogrames.

És a dir, unes imatges senzilles que identifiquen el lloc on són. Aquest projecte 'Entiende tu ciudad con pictogramas' es presentarà aquest divendres al ple de l'ajuntament i es debatrà en una moció on l'entitat reclama que el consistori es faci càrrec dels costos dels pictogrames en els espais públics de la ciutat.

Torreforta serà el primer barri on s'implantaran els pictogrames, ja que l'associació va crear-se allí. Seguirant per tot Ponent i després s'expandiran per la ciutat.