×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

El PSC demana a ERC, Junts i la CUP retirar la moció de la pancarta per no generar més crispació

 

El PSC de Tarragona demana a Esquerra, Junts per Tarragona i a la CUP que retirin la moció per penjar la pancarta demanant la llibertat dels presos polítics a la façana principal del Palau Municipal. Els socialistes diuen, que l’escrit que es debatrà aquest divendres, només farà que generar crispació.

Serà un dels temes principals de la sessió plenaria de Tarragona d’aquest divendres. Saber si prospera o no una moció que presenten Esquerra, Junts per Tarragona i la CUP on es demana penjar la pancarta que reclama la llibertat dels membres independentistes empresonats a la façana del consistori tarragoní. La clau de tot plegat la tindrà En Comú Podem, si voten a favor, prosperarà. Per contra, si s’abstenen o voten en contra, no s’aprovarà l’escrit. El PSC de Tarragona fa una crida als partits perquè retirin aquesta moció perquè asseguren que tal com estan les coses generarà més crispació.

Els socialistes presentaran el ple de divendres una moció per instar a la Generalitat que no prioritzi el centre penitenciari obert de Tarragona a la futura ciutat de la Justícia que s’ha d’instal·lar a la zona de Joan XXIII. El partit creu que primer calen altres instal·lacions judicials.

El que segurament veurà la llum verda és la declaració d’emergència climàtica a Tarragona que PSC i Esquerra portaran a ple. Un escrit que han presentat prop d’una vintena d’entitats ecologistes del territori.