El Nàstic presenta quatre primers fitxatges marcats per l'experiència en la categoria

Experiència en la categoria per a dominar-la com més aviat millor. Aquesta és la principal premissa del Nàstic a l'hora de fitxar nous jugadors de cara al seu retorn a la Segona Divisió B. Avui ha presentat als quatre primers, tots ells objectius prioritaris de la nova direcció esportiva.

Com a quatre jugadors que eren la primera opció del club en les seves respectives posicions  s'ha referit el president del Nàstic Josep Maria Andreu als quatre primers jugadors presentats pel Nàstic aquest dimarts. I és que el descens prematur i la planificació a llarg termini del nou projecte Parés-Bartolo han fet que el Nàstic hagi torbat al mercat el que volia, jugadors amb llarga experiència a la Segona B i que hagin destacat en la darrera temporada a la categoria de bronze.

En el cas dels dos primer, el central David Goldar i el lateral dret Carlos Albarran se'ls suma la seva joventut, 25 anys cadascun, tot i portar ja més de 100 partits a les esquenes a la categoria. El primer està cridat a ser el líder de la defensa grana després de jugar el play-off enguany amb el Cornellà. El segon arriba després de completar 34 partits i marcar quatre gols amb el bon Badalona d'aquesta temporada. Tant un com l'altre destaquen la importància d'arribar  un club com el Nàstic.

I amb més veterania, i per tant amb l'exigència de liderar el grup dins i fora del camp arriben el retornat Ferran Giner i un dels noms més consolidats entre els de moment fitxatges granes, l'argentí Damian Petcoff. Giner torna a Tarragona després de ser un dels herois del darrer ascens a segona i gairebé ascens a Primera després de passar pel Mallorca i l'Ibiza. Petkoff ve de jugar play-off amb el Badajoz i ha de ser una peça clau al mig del camp del Nàstic. Els dos tenen molt clara la dificultat de la categoria.

Un Nàstic que ja ha completat fins a sis fitxatges enguany i espera incorporar-ne encara tres o quatre més. Un d'ells podria ser el davanter de Riudecanyes Gerard Oliva, que ja es troba entrenant a prova a les ordres de Xavier Bartolo.