La Sala Trono presenta una producció amb la complicitat de cinc Ajuntaments de la demarcació

Vaselina serà el títol de la nova producció que presentarà aquesta tardor la Sala Trono. Una producció que tindrà regust tarragoní, ja que compta amb la complicitat de cinc ajuntaments de la demarcació. L’obra s’estrenarà el 10 de setembre a la Villarroel, però durant la tardor girarà per Catalunya. Tarragona serà el primer lloc on es podrà veure fora de Barcelona.

L’experiència positiva adquirida amb la producció compartida de l’obra Tres Aniversaris, impulsada per la Sala Trono amb la complicitat dels ajuntaments de Valls, Reus i Tarragona, ha animat a la productora tarragonina ha ampliar el model i captar per a la seva nova producció, que arribarà a la tardor als teatres del Camp de Tarragona, dos ajuntaments més de la demarcació. Una complicitat que ha de servir, diuen els impulsors, per reivindicar la indústria teatral més enllà de les fronteres de Barcelona.

L’obra, titulada Vaselina, neix d’un text de l’italià Gabriele di Luca i comptarà amb la direcció de Sergi Belbel. L’actor tarragoní Joan Negrié, que forma part del repartiment, en destaca el punt crític del text.

L’obra s’estrenarà el 10 de setembre al Teatre Villarroel de Barcelona, on hi romandrà durant sis setmanes. Posteriorment l’espectacle girarà per tot Catalunya, passant per primer lloc pels teatres de la demarcació durant aquesta tardor. Arribarà a Tarragona el 27 d’octubre, i a Valls, el 9 de novembre.