Quim Nin, Lluís Soler, Adam Tomàs i Eva Maria Mata, nous vicepresidents de la Diputació

El pacte de govern entre Esquerra i Junts per governar a la Diputació ja contemplava que les dues primeres vicepresidències fossin pels postconvergents. Quim Nin, una de les figures més importants del partit al territori ocuparà la vicepresidència primera. La segona serà per l’ebrenc Lluís Soler, un valor en alça del PDeCAT. L’actual alcalde de Deltebre, ja va ser diputat el passat mandat i va ser una de les figures clau durant la negociació per governar aquest ens supramunicipal. Soler a banda ha estat nomenat president del Patronat de Turisme, un dels organismes més importants que té la Diputació, amb un pressupost de 8 milions d’euros. La tercera i quarta vicepresidència les ocupen Adam Tomàs i Eva Maria Mata, els dos d’Esquerra Republicana.

L’altre organisme autònom de la Diputació, BASE, que gestiona totes les taxes i impostos el presidirà el republicà i alcalde de Torredembarra Eduard Rovira. El partit li ha volgut donar aquesta confiança gràcies a la bona gestió econòmica que diuen ha fet aquests últims quatre anys al capdavant del consistori torrenc.

Les diverses organitzacions que han passat per aquest ple s’han aprovat per unanimitat de tots els grups. El 2 d’agost la Diputació celebrarà un altre ple on es delegaran les diverses carteres entre els 19 diputats d’Esquerra i Junts que governen aquesta institució.