La URV aprova un nou protocol contra la violència masclista i contra les LGTBI fòbies

Aquest dijous al matí s’ha celebrat l’últim consell de govern del curs de la URV. En ell s’ha aprovat un nou protocol contra la violència masclista i contra les LGTBI fòbies que inclou als estudiants. A més, s’ha anunciat que a partir de l’any que ve els estudiants de primer curs faran una prova oficial d’anglès per saber el nivell dels alumnes en entrar a la universitat.

El consell de govern de la URV ha aprovat un nou protocol que inclou als alumnes per lluitar contra la violència masclista i contra les LGBTI fòbies. El protocol s’ha aprovat amb l’ajuda dels mateixos estudiants, i es basa en la prevenció com a principal mesura i amb la creació d’una comissió. Es busca donar resposta a les possibles incidències que es puguin trobar els alumnes. També s’acompanyarà a les víctimes durant tot el procés.

L’últim consell del curs també ha servit per anunciar que els alumnes de primer de grau de l’any que ve ja faran una prova de nivell d’anglès que, juntament amb un examen durant l’últim curs, servirà per comprovar el nivell que tenen els estudiants i per motivar-los a estudiar aquesta llengua. La URV ja va anul·lar l’obligació que tenien els alumnes d’obtenir un certificat d’idioma com a requisit per aconseguir el graduat.