L'incendi en una empresa del polígon Entrevies obliga a activar el Pla Seqcat

Ensurt en forma d'incendi el que s'ha viscut aquesta matinada a la ciutat de Tarragona. El foc s'ha originat a l'empresa d'emmagatzematge de productes químics MIASA, i le sflames s'han pogut veure des de diversos punts de la ciutat. El foc no ha causat cap ferit i no s'ha decretat el confinament des veïns dels barris de Ponent, però sí el dels treballadors d'altres empreses del mateix polígon.

Mancaven pocs minuts per dos quarts de tres de la matinada quan s'ha declarat l'incendi que ha afectat fins a quatre de les naus que l'empresa MIASA al Polígon Entrevies de Tarragona, especialitzada en l'emmagatzematge i la logística de productes químics.

Pocs minuts després s'activava el Pla Seqcat en Fase d'alerta i fins al lloc dels fets es mobilitzaven una vintena de dotacions de Bombers de la generalitat, així com tres del Sistema d0emergències Mèdiques, que no han hagut d'atendre cap ferit. Des del primer moment s'han tallat al trànsit tant l'autovia C-31B com la N-340 al seu pas pels barris de Ponent.

Tot i l’espectacularitat de les flames, només s'ha decretat el confinament als treballadors que es trobaven en altre empreses del mateix Polígon Entrevies. És per això que no s'han activat les sirenes de risc químic, ja que no s’ha decretat en cap moment el confinament dels veïns dels barris de Ponent.

Durant tota la nit s'han rebut al 112 centenars de trucades de veïns de Tarragona relacionades amb l'incendi