Primer pas per a l'ampliació del CAP de Torreforta-La Granja

Primer pas aquest divendres per a l'ampliació del Centre d'Atenció Primària de Torreforta-La Granja, a Tarragona. L'Ajuntament de la ciutat s'ha compromès de cedir uns terrenys situats just al costat de l'actual equipament a la Generalitat perquè aquesta pugui sumar 2.000 metres quadrats més al principal centre de salut dels barris de Ponent.

Seran aquests terrenys situats just al costat del Centre d'Atenció Primària de Torrefota-La Granja els que serviran per a ampliar en 2.000 metres quadrats l'actual equipament i reforçar-lo com a principal centre de salut dels barris de Ponent de Tarragona.

El compromís per a la cessió dels terrenys, propietat de l'ajuntament de Tarragona, a la Generalitat l'han tancat aquest divendres al mateix centre de salut l'alcalde tarragoní Pau Ricomà i la consellera de Salut Alba Vergés.

Des del Departament de Salut emmarquen l'ampliació del centre en l'aposta per a la reducció de les desigualtats sanitàries derivades de les desigualtats socioeconòmiques a través d'una millora de les instal·lacions que permeti l'ampliació de serveis.

Des de l'ajuntament de Tarragona han volgut destacar la importància d'un centre que atén a gairebé 28.000 persones i han mostrat la seva predisposició perquè la cessió dels terrenys sigui el més ràpid possible.

Una agilitat de tramitació que permetrà poder posar damunt la taula com abans millor el projecte final i la seva inversió i calendari d'actuació.