×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Els Casals d’Estiu municipals de Tarragona arriben carregats d’activitats pels més petits

Els Casals d’Estiu municipals de Tarragona arriben carregats d’activitats pels més petits. Els infants d’entre 3 i 12 anys van començar les estades el passat dimarts i hi seran fins al 26 de juliol, quan celebraran la festa de clausura. 

L’Arlet ha perdut un micròfon, i els nens que estan als Casals d’estiu de l’Escola del Serrallo l’han d’ajudar a construir un de nou. A més, una altra companya del circ ha perdut la memòria, i és per això que l’ajudaran a fer una trompeta. Aquesta és una de les activitats que es realitzen als Casals de Tarragona per treballar l’aspecte social dels infants. La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada de gestionar aquestes activitats que són una alternativa per gaudir de les vacances escolars.

Més de 400 nens participen als Casals que es porten a terme en set centres educatius de la ciutat. Pretenen que els nens puguin gaudir del seu temps lliure i, alhora, reforçar certes habilitats que no es treballen tant durant l’any. A més, és una solució per ajudar als pares que encara treballen durant les primeres setmanes de l’estiu. Els infants s’ho passen d’allò més bé.

Els infants que formen part de l’Atenció Diürna del Servei d’Intervenció Socioeducativa també participen en els casals. Les activitats s’allargaran fins al 26 de juliol, quan se celebrarà la festa de comiat.