×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

El complex industrial de DOW Tarragona, líder de la marca al sud d'Europa

El Complex Industrial Petroquímic de DOW a Tarragona és el nou líder del sector al sud d’Europa. D’aquesta manera des d’aquí es dirigeixen els altres centres de l’empresa que té a d’Espanya, Portugal, Itàlia i Turquia. Dow Chemical ha fet públic el seu informe anual, amb un important ascens de la xifra de negoci a Espanya, causat en gran part per la productivitat a Tarragona.

DOW Espanya va tancar l’any 2018 amb una xifra de negoci de 1.257 milions d’euros. És un 5% més que l’any 2017. Aquests resultats estan acompanyats per un bon rendiment dels centres de producció com el del Tarragona. El complex industrial tarragoní ha passat a liderar les empreses d’aquest sector al sud d’Europa. Fet que consolida DOW Tarragona com un centre per atreure noves inversions relacionades amb la innovació i la sostenibilitat.

Des de DOW però asseguren que tot i els bons resultats aconseguits i superar amb escreix els objectius marcats, el 2018 ha estat un any difícil. Asseguren que han sorgit diverses inestabilitats econòmiques que no estaven previstes. Diuen que els pròxims anys no seran fàcil a causa d’aquest fet.

En l’informe públic també cal destacar que DOW Tarragona ja porta gairebé 12 milions d’hores de producció sense que s’hagi produït cap accident laboral. La seguretat, juntament amb la innovació i la sostenibilitat, són els pilars principals d’aquesta empresa química.