Finalitza el FITT amb més espectadors

El FITT 2019 es tanca amb un notable augment de públic que ha gaudit de propostes diverses de noves dramatúrgies que han abraçat diferents disciplines artístiques. El Ardor, del malagueny Alberto Cortés, amb participació tarragonina, ha estat l’obra guanyadora. També ha triomfat Piti Peta Hofen Show de Los Putos Makinas.

Més públic que mai i varietat de disciplines artístiques repartides entre els onze propostes programades al Festival Internacional de Teatre de Tarragona. Un FITT participatiu amb la inclusió de nous espais escènics com la capçalera del Circ o el Palau Firal i en què el preu assequible de l’abonament ha motivat l’espectador a descobrir les tendències que aporten les noves dramatúrgies.

Una participació tarragonina que també ha tingut premi. De fet, El Ardor, del malagueny Alberto Cortés, que va comptar amb la participació d’adolescents i avis de Tarragona, ha estat guardonat com a millor espectacle dels sis que entraven a concurs en aquesta edició del FITT, que es va tancar amb la proposta d’Agnès Mateus i Quim Tarrida Rebota, rebota y en tu cara explota. A nivell d’interpretació el premi va anar a petar a Lucas Castelo, de los Putos Makinas, formació que també va rebre el premi del públic per l’espectacle Piti Peta Hofen Show.