El retorn de Ferran Giner, primer fitxatge del Nàstic 2019/20

El Nàstic comença a definir quina serà la plantilla que lluitarà per tornar a Segona Divisió la propera temporada i el primer nom que arriba per incorporar-se a la disciplina grana és un vell conegut. Ferran Giner, un dels herois del darrer ascens a Segona torna per ocupar el lateral esquerre dos anys després de la seva marxa.

D'aquí a pocs dies el Nou Estadi reviurà aquestes imatges d'ara fa sis anys, les de la presentació amb la samarreta de grana de Ferran Giner, que es converteix d'aquesta manera, ascensos del filial a banda, en el primer fitxatge per al retorn de l'equip a la segona Divisió B. Giner arriba aquesta vegada al club grana ja amb 30 anys i procedent de l'Eivissa també de la segona B, on ha jugat la darrera mitja temporada cedit pel Mallorca.

El lateral valencià complirà així la seva segona etapa a Tarragona, després dels quatre anys viscuts a la primera, amb un ascens a Segona Divisió i quedant-se a les portes de l'ascens a Primera la temporada següent. Giner va estar en total quatre temporades al Nou Estadi i va marcar tres gols abans de marxar l'any 2017 amb Vicente Moreno al Mallorca que en aquell moment també militava a la categoria de bronze.

El jugador d'Alboraia signa per dues temporades amb una més d’opcional.