Les germanes Peya obren el teló del FITT al Metropol

Les germanes Peya van presentar aquest dilluns 'Suite TOC Núm 6', un espectacle que visibilitza el Trastorn Obsessiu Compulsiu. Fins aquest dissabte es podran gaudir de les altres 10 obres teatrals.

La funció inaugural de la companyia Les Impuxibles de Barcelona, de les germanes Peya, és un espectacle excèntric que submergeix al públic en la ment de la protagonista, una noia diagnosticada amb el Trastorn Obsessiu Compulsiu. Visibilitzar el caos, el temor i les intimitats de la vida amb el TOC, sigui patint-lo en primera persona o acompanyant al malalt, és el leitmotiv d’una obra que fa qüestionar l’espectador si realment vivim en una societat sana.

Tot plegat, amb un llenguatge propi, on es fon la dansa, la música, el teatre i la performance. Un primer espectacle de teatre contemporani dels onze programats per aquesta sisena edició del FITT.

Fins aquest dissabte espais com el Palau Firal, el Circ Romà o el Teatre Magatzem acolliran representacions de companyies estatals i de Nova York, Londres o França.