L'Anella Mediterrània acollirà el Campionat d'Espanya Sub23 d'Atletisme

L'estadi Natalia Rodríguez acollirà la competició del Campionat d'Espanya d'Atletisme Sub23 aquest cap de setmana, per quart cop a Tarragona. 

Just fa un any l’Anella Mediterrania vivia deu dies intensos amb la celebració dels Jocs del Mediterrani. Ara, s’espera un cap de setmana en que es disputin prop d’una desena de competicions diferents, les més esperades: les del Campionat d’Espanya Sub23 d’Atletisme.

Una de les proves més rellevants del calendari atlètic estatal que acollirà més de 600 joves promeses. Des de les federacions catalana i espanyola s’espera un gran nivell, ja que els atletes lluitaran per assolir la marca mínima que els hi doni el bitllet pel campionat europeu sub23.

Aquest dijous, s’anunciarà la llista definitiva dels atletes que participaran en el Campionat. Una de les tarragonines amb opcions de medalla és la campiona de Catalunya Junior de llançament de martell, Belen Bermejo.

Més competicions

L’Anella Mediterrània també viurà el final del Campionat d’Espanya de Tennis Taula que se celebra al Palau d’Esports des del 15 de juny i la piscina Sylvia Fontana acollirà el Campionat de Catalunya Juvenil Masculí de Waterpolo. Tot plegat, amb la col·laboració de prop d’un centenar de voluntaris.