El nou equip de govern de Tarragona celebra la primera junta de govern

El nou equip de govern de la ciutat de Tarragona ja ha celebrat la seva primera reunió. Els nou regidors de republicans i comuns han començat a treballar. Sense prendre cap decisió important, aquesta trobada ha servit per organitzar-se internament. Asseguren que tenen molta feina per fer i una gran responsabilitat i no volen perdre temps.

El nou alcalde, Pau Ricomà, ha presidit la primera reunió entre els nous membres del govern. Una trobada que ha servit per organitzar les diverses regidories. Republicans i comuns volen millorar la coordinació i comunicació entre els diversos departaments. Com per exemple el nou portaveu de l’equip municipal, que serà el regidor republicà Xavier Puig.

Més enllà de deixar clares les diverses responsabilitats, no s’ha pres cap decisió de pes. Un dels primers actes institucionals que farà Pau Ricoma serà visitar els diversos centres educatius de la ciutat. Vol conèixer de primera mà quin és el seu estat de conservació. Amb això volen demostrar que volen a treballar per una Tarragona que mira el futur, com les noves generacions. I un missatge molt clar, no pretenen destruir tot el llegat dels socialistes, volen treballar canviant totes aquelles dinàmiques que no creien positives.

Les juntes de govern ordinàries es duran a terme cada setmana, els dilluns o divendres. Els pròxims dies donaran a conèixer quines auditories faran per conèixer exactament l’estat de la institució. Saben que són un govern en minoria, Esquerra i En Comú Podem continuen les negociacions amb la CUP perquè entri al més aviat millor al govern de la ciutat.