×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Santa Tecla vibra amb l'actuació de les seves colles

Actuació de màxims la que es va viure el dia de la patrona de Tarragona a la Plaça de la Font. La Jove de Tarragona, amb quatre gammes extra, i els Castellers de Sant Pere i sant Pau amb la seva millor actuació, van afrontar el seu límit. Els Xiquets van continuar sumant en la seva millora i els Xiquets del Serrallo van tornar a mostrar el seu màxim enguany

El gran nivell de les colles tarragonines es va tornar a mostrar a la seva plaça principal, una Plaça de la Font que va ser testimoni d'actuacions per emmarcar de la Jove i Sant Pere i Sant Pau, de la consolidació de la reacció dels Xiquets i del bon fer dels Xiquets del Serrallo.

Una Jove que va saber treure's de sobre fantasmes i pressió per signar una actuació memorable, la segona millor del seu història per punts, però segurament la millor a nivell anímic. Així, després de descarregar el més que consolidat 5d9 folrat, van atacar ens segona ronda l'estrena enguany del 3d9 amb l'agulla, castell que va haver de treballar fins a l'extrem de quedar en carregat poc després de quedar l'espadat sol. Tot i la caiguda, la Jove no va afluixar i va descarregar en tercera ronda el segons 2d9 emmanillat del seu historial per rubricar la millor santa tecla mai vista amb el pilar de vuit.

Al seu costat els Xiquets de Tarragona van refermar la seva recuperació apuntada al Primer Diumenge tot i deixar reptes pendents. així, després de completar a la perfecció el 4d8 amb l'agulla van descarregar el segon 3d9 folrat del curs i van intentar completar la tripleta vilafranquina amb un 4d9 folrat molt treballat que va acabar quedant en carregat. així les coses, la tècnica matalassera va obsequiar la colla amb un intent de pilar de vuit emmanillat que va quedar a pocs segons de carregar-se.

L'altra gran alegria del dia la van mostrar a plaça uns Castellers de Sant Pere i sant Pau que van signar la millor diada del seu historial. Els de la camisa verda van signar per tercera vegada enguany la clàssica de vuit, a la que van acompanyar aquesta vegada sí, del pilar de set folrat descarregat, el primer que completaven a Tarragona.

Per últim els Xiquets del Serrallo no van poder portar a plaça les estrenes que portaven en cartera, i van optar per repetir per quarta vegada la millor actuació del curs amb el 3 i el 4d7 amb l'agulla i el 5d7.