Cartell de luxe, d'aquí a 10 dies, amb motiu del Campionat d'Espanya cadet de tennis a Tarragona

Les millors promeses tenístiques passaran per Tarragona del 22 al 30 de juny. Més de mig miler de persones passaran per la ciutat amb motiu del Camìonat d'Espanya cadet i sota l'organització, per primera vegada, del Club Tennis Tarragona.

Aquesta és la pista central, una de les 7 o 8 pistes que entraran en acció paral·lelament per fer possible la celebració d'una de les trobades tenístiques formatives més rellevants del calendari.

Es comptarà amb prop de 150 jugadors i jugadores, i també amb els quadres de dobles. La fase prèvia arrencarà el 21 de juny i el quadre principal, el 24.

Els treballadors i voluntaris del Tennis Tarragona s'abocaran per a l'ocasió. Fins i tot integrants de la base exerciran de recull pilotes. Les fases finals individuals comptaran amb 64 nois i 64 noies, i es calcula que més de 500 persones faran parada a Tarragona per contemplar els millors cadets de l'actualitat: tan sols faltaran els dos campions de l'any passat perquè disputen ara el quadre júnior del circuit mundial.

El Campionat d'Espanya cadet se celebrarà un any després del torneig dels Jocs Mediterranis al mateix Tennis Tarragona. Les finals es duran a terme entre el dissabte 29 i el diumenge 30 de juny.