Josep Maria Andreu: 'La temporada ha estat un fracàs total'

Queda un dia perquè comenci una nova etapa al Nàstic encapçalada per Sergi Parès, que serà presentat oficialment com a nou director esportiu. Amb ell arribarà, tot seguit, Xavi Bartolo a la banqueta. Ha estat un curs per oblidar, que va començar malament i que va acabar pitjor amb un Enrique Martín nefast. Segons Josep Maria Andreu, el Nàstic ha fracassat.

Segurament cap dels dos menteix, però valoren la realitat d'un mode escandalosament diferent Segons Enrique Martín, el seu pas per Tarragona ha estat positiu. I no només va dir això, va anar més enllà destacant els números del nou Nàstic, el que ell mateix va perfilar des de la tardor amb prop d'una dotzena de canvis.

Res més lluny de la realitat. I sort que les xifres no enganyen, són les que són, agradin o no. Aquesta és la Lliga real d'Enrique Martín des que va debutar amb victòria contra l'Oviedo i fins que va maquillar l'estadística amb el descens ja consumat. Cal comptar també el triomf sense jugar davant el Reus Deportiu, punts als quals no va optar el predecessor en el càrrec, José Antonio Gordillo. De la jornada 11 a la 42, el Nàstic també hauria baixat a la Segona Divisió B.

Per ubicar una campanya pitjor a aquesta cal remuntar-se a la 2011-2012, la de Jorge d'Alessandro, cuer amb només 31 punts en tota la Lliga. Punt final, tornada a la Segona B i un desig, que Parès i Bartolo facin oblidar la decadència dels tres darrers anys per recuperar l'entesa amb la plantilla, l'afició i l'entorn del Nàstic.