×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

La fira de la DO Tarragona es farà a la plaça Corsini

La fira de vins de la DO Tarragona, que arriba enguany a la 21a edició, canvia d’emplaçament. Després d’anys a la Rambla Nova, ara es celebrarà a la plaça Corsini, davant del Mercat de Tarragona. Serà entre el 14 i 16 de juny i s’hi podran trobar vins de 23 cellers del territori que abraça la DO.

L’organització de la fira de vins de la DO Tarragona aposta per la plaça Corsini com a punt neuràlgic de la mostra, que enguany aplegarà fins a 23 productors de les quatre comarques que formen el territori vinícola de la DO Tarragona. En total, es podran tastar més d’un centenar de vins, entre ells, vins joves de l’any.

Amb nova junta directiva, la DO Tarragona vol seguir creixent, ampliant el nombre de productors i apostant per estratègies de comunicació i promoció de la marca com és el cas de fires com la que es celebrarà a Tarragona entre el 14 i 16 de juny.

La fira de vins anirà acompanyada també dels productes de vuit parades del Mercat Central que la complementaran amb 30 tastets gastronòmics d’entre 2 i 8 euros. A més, música de diferents dj’s amenitzaran la mostra. El preu dels tiquets dels tastets de vins serà de dotze euros, i donarà dret a una copa logotipada i cinc tastets.