×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

La història del Mercat Central ja està disponible en llibre

El Mercat Central de Tarragona ja té un llibre propi. Està ple d’imatges que repassen la història d’aquesta instal·lació que van des de la seva construcció, passant per la seva reforma fins a les històries que es viuen cada dia al mercat. Un llegat únic, que va acompanyat d’un CD amb documents realitzats per TAC12.

Aquestes són algunes de les imatges que formen part del llibre dedicat al Mercat Central de Tarragona. Un recull fotogràfic de 183 pàgines centrat en aquesta instal·lació que va més enllà dels detalls arquitectònics com a icona modernista de la ciutat. També vol plasmar l’essència de l’eix econòmic i social en què s’ha convertit aquesta zona. Gran part de les imatges són del fotògraf tarragoní David Oliete.

A partir d’ara aquestes pàgines són un llegat que s’ha convertit en un homenatge sobretot als paradistes que al llarg de la història han passat pel mercat. En total s’han editat 450 unitats del llibre Mercat Central El Gegant Modernista. Una obra que ve acompanyada amb un CD amb documents audiovisuals realitzats per aquesta casa, TAC12, que acaben de completar la història més recent del mercat.