×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

Santa Tecla es prepara per veure el millor de les colles tarragonines

La diada de Santa Tecla d'aquest dissabte ha de servir per consolidar el bon moment de les colles tarragonines. La Jove intentarà consolidar el seu gran nivell en la gamma extra, els Xiquets volen refermar la seva millora, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau fer la millor actuació de la seva història i els Xiquets del Serrallo consolidar els castells de la gamma alta de set

La segona part de la Santa Tecla castellera es presenta aquest dissabte amb diversos focus d'atenció per a les quatre colles tarragonines.

El primer, mesurar la capacitat de reacció d'una Colla Jove que després de la diada del passat diumenge vol mostrar tota la seva fortales adavant de les adversitats. És per això que, tot i la caiguda amb serioses conseqüències del 3d10 afronta l'actuació d'aquest diumenge sense moure's ni un milímietre del programa establert. D'aquesta manera, l'inèdit enguany 3d9 amb l'agulla, el fins ara ocasional 2d9 emmanillat i el consolidat 5d9 folrat poden ser el menú que té preparat la Jove el dia de la patrona.

El segon poder veure consolidada la reacció d'uns Xiquets de Tarragona que, amb la moral pels núvols volen demostrar que l'actuació del passat diumenge no va ser fruit de la casualitat. Així, els matalassers volen completar del tot la tripleta màgica i no descarten fer el gran pas cap a la Gamma Extra gràcies a un pilar de vuit que podria completar la gran reacció matalassera.

El tercer focus d'atenció estarpa damunt d'uns castellers de Sant Pere i sant Pau que, tot i descartar un possible intent sobre el 2d8 folrat tornaran a enfrontar-se al que podria ser la millor actuaicó del seu historial si descarreguen la clàssica de vuit i el pilar de set amb folre, que ja van descarregar la setmana passada a Vilafranca.

I pel que fa als Xiquets del Serrallo, l'objectiu passa per repetir tres castells de la gamma lata de set, amb el 5d7 amb l'agulla com a principal estrena. Un cop descartats castells com el 2d7 o el pilar de sis, els del barri mariner volen continuar amb la regularitat mostrada al llarg de la temporada en les grans cites.

La diada de Santa Tecla començarà a la una del migidia i com sempre en directe a través de TAC12