El PP assegura que és l'única candidatura amb un projecte clar per a Tarragona


Final de campanya del Partit Popular a Tarragona. Els de José Luís Martín diuen que és l'hora de les solucions i que cal afrontar el futur amb un model clar de ciutat.

Els populars volen obrir Tarragona al mar, apostant per al turisme com a àrea estratègica i, alhora, urbanitzant diverses carreteres, com l'N-340, i les entrades als barris per vertebrar la ciutat. A més a més, també porten entre mans una rebaixa del 25% de l'IBI i potenciar l'oferta cultural. Tot plegat els fa creure que són l'única formació amb un projecte definit per Tarragona i que les altres o bé diuen que faran allò que no han fet en 12 anys, o bé els copien les propostes.

El PP també es destaca com l'única garantia constitucionalista, asseguren que ho han demostrat en aquest mandat preservant la neutralitat de la institució.

De fet, l'ara president del PP Català, Alejandro Fernández, recorda que el pacte amb els socialistes va evitar que la ciutat quedés en mans dels independentistes. Fernández confia en la nova aposta del Partit Popular a Tarragona i remarca l'eficiència de l'alcaldable.

Reconeixen que el Partit Popular no està passant per un bon moment, però confien que el projecte de ciutat pel qual han estat defensant en els darrers anys els doni bons resultats.